Förbannad!

Idag plingade det på dörren, utanför stod en man med ett block i handen. Jag tänkte att det var en tvlicens-snubbe, men jag öppnade dörren iallafall. Det var chefen för Ronnebyhus, han tog mig i handen och frågade om han fick komma in och prata med mig. Eh, okej, javisst. Den 17 september hade han fått in en anmälan om att vi har varit högljudda, spelat hög musik och fört liv, klampat i trappan och pratat högt. Jag blev helt chockad! Vilken fitta till granne har anmält oss tänkte jag? För det första sa jag, vi har ALDRIG fest, en eller två gånger har det hänt och det var en gång i vintras och en gång på min födelsedag i maj. Vad har grannen för bevis att det just är VI? Vi spelar aldrig högt på kvällarna, och vi springer absolut inte runt i trapphuset och skriker? Jag är väldigt upprörd över detta. Att anmäla oss är väldigt allvarligt, vi kan fan bli vräkta! Grannfittan kan väl inte veta om det är vi? Anmälan gjordes alltså den 17 september, för ca två veckor sen?! Jag kollade min kalender, VI VAR INTE ENS HEMMA!

Senare idag ska Adam och jag knacka dörr här i trapphuset.. Jag tolererar inte sånt här. Hur svårt kan det vara att knacka på hos oss och be oss vara tysta om de blir störda? FEGA AS! Jag är så arg ska ni veta. SÅ ARG!!! Bor man i lägenhet får man väl tåla lite ljud för den delen? Att folk går i trappan, att folk stänger dörrar, duschar, spolar på toan, tränar, spelar musik, eller vad fan det nu må vara! Annars kan de fan flytta till hus, eller ut i skogen!

Vi är helt oskyldiga, och nu hoppas jag verkligen att vi inte få någon anmärkning så vi åker ut nästa gång någon feg fitta får för sig att anmäla oss! Detta är sjukt! Adam är lika arg han.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0