Halloween10-10-10

Helvete, jag har helt glömt bort. Den tionde oktober tvåtusentio så fyllde min blogg ett år. FÖRLÅT bloggjävel för att jag glömde bort din födelsedag! Jag antar att jag var för upphetsad över det coola datumet 101010.. Men jag kom på det först nu 19 dagar senare?

Eh.. Grattis i efterskott iallafall ♥


Mördare

Jag får inte bilden ur mitt huvud, bilden av mördade djur. När jag var i stallet idag och hade mockat så skulle jag tömma skottkärran bakom stallet, när jag gick runt hörnet fick jag syn på en död hare på ett bilflak, en annan flådd varelse i en bagagelucka och något som liknade ett rådjur. Jag blev helt chockad, och gick bort och tömde skottkärran. När jag gick tillbaka så kom det ut en jägare med ett rådjurshuvud i näven och visade stolt upp det för resten av mördarna utanför. Jag glodde på dom med hatfull och äcklad blick. Jag har aldrig förstått det här med jakt, hur kan det vara roligt att döda oskyldiga varelser? VAD ÄR KUL MED DET?! Snälla kan någon förklara?! Man måste vara ond alltså, OND rakt igenom! Fy fan! :(


Jag och mina kusiner brukade alltid riva alla jakt-torn när vi var små och brukade leka i skogen.


Asgarvar åt mig själv!


PartyPic's

Har ju glömt lägga ut bilder från när Jesper var här och festade lite förra helgen om jag
minns rätt. Hahaha, skrattar ihjäl mig när jag kollar på bilderna, vi hade verkligen skitkul!

Test

Hittade en underlig sak när jag skulle skriva ett inlägg. Klockan är nu 15:40, och stämmer detta testet nu så kommer ni inte att se detta inlägg förrens kl 16:00.. Vi provar. Haha :)

Update: Det funkade! Hahaha, vad bra med tidsinställda inlägg :D Nu ska jag på kalas! Köss!


Gillar ni?

Nu har jag fixat en sån där gilla-knapp som kommer finnas under mina inlägg, så om ni gillar mina inlägg någon gång så kan ni trycka på den, haha. (Det borde finnas en ogilla-knapp också). Den stör mig lite, så jag vet inte om jag ska ha den kvar.. Men tryck GILLA, om ni gillar alltså..


en dryg fredagskväll.

Pattknapparna dí värker, fast det börjar gå över. Ja, ni vet hur jag är, jag skäms inte för mycket. Är jag lat och har apben så skiter jag i det. Värker pattarna eller murran (exempelvis) så är jag inte sen med att tala om det, haha. Sån är jag! Helt enkelt FÖR bra!

(Skojfrisk och ironisk för det mesta! Svårt att avgöra allvaret ellerhur?)

Jag klättrar på väggarna nu, inte lätt det där med vita helger, vart ska man göra av all energi? & till råga på allt så ska jag upp halv sju imorgon och släppa ut nio pållar i hagarna!
VILL BA DÖ!


ont i pattknapparna!

Lite konstigt det där, att man får ont i pattknapparna ibland.. Vad kan det bero på?
Vi utesluter några saker först: ej på smällen, ej äggvecka och ej lingonvecka. Hmm?
Smart att klippa hål i bhn, bara till att hänga ut pattknapparna i det fria!


Väggordet uppe!

Sådär, nu har vi fått nya tapeter, så jag gjorde ett tappert försök att sätta/klistra upp väggordet! DET BLEV SNETT (iaf "Sing")! Det går inte ändra, så nu är jag lite deppig.. :(


Försökte slå någon form av rekord.. Guiness nästa?


B.A.K.F.U.L.L

Jag säger en sak - ALDRIG mer Harrys i Karlskrona! 1, otrevlig entrevärd. 2, asdålig musik, bara RnB och hip hop. 3, mest utlänningar, och brudarna knuffades stenhårt med vilja. Ja, alltså, det kan har varit en dålig kväll av många bra kvällar men det är mitt första intryck av stället, så nej tack, aldrig mer Harrys i Karlskrona. Det enda positiva var de snygga bartenderna, oh my gaaad!!! (Ja man får lov att glo fast att man har karl.) Förfesten var även rolig! Tackar för det.
Ikväll kommer Jesper hit, Adam och han ska sitta här och supa.. Jag som vill ha lugn och ro!


älskar jag rosa?

Jag tror att mitt undermedvetna gillar rosa, för jag har hur mkt rosa SAKER som helst (inga kläder). Sängkläder, eltandborste, tändare, plattång, handdukar, rakhyvel.. Ja en jävla massa. Enligt mig själv gillar jag inte rosa. Men mitt undermedvetna verkar älska rosa, hahaha! :)

Mina mys vafan-man-nu-ska-kalla-dom? Innetofflor-med-benvärmare?


Humorbefriad sambo.


Jag:
Serla toapapper är asbra!
Adam: okej..
Jag: fattar du? AS bra, hahaha.
Adam: mmm.
Jag: skratta då!!!
Adam: .....
            


Nytt pass/ID/leg..

Idag hämtade jag mitt nya ID, zombielik men ack så läcker, haha ;) Jag kan tydligen åka till de flesta länder i Europa på detta leg! Kanon! Med tanke på att det kostade 400 spänn..

Mongo från Kongo!


Cloned!

Jag sa ju att den lilla mongokillen är en kopia av Adam när han var liten!!!
Han är ju t o m lik honom fortf! Hahahahahahaha!


Är han inte lite lik Adam?Denna lilla kille är en exakt kopia av Adam när han var liten! Hahaha. Så jävla likt så jag dööör! Kan inte sluta skratta. Samma glasögon tillochmed! Ska rota fram en gammal bild sen.


10 10 10

Tänkte bara skriva ett inlägg enbart för att det är den 10/10 -10 idag! Efter 2012 så blir det inga fler såna datum, vi har ju inte fler än 12 månader! Tror ni att jorden går under 2012? Har hört att en del tror på det, och till er vill jag bara säga: Skärp er och sök hjälp! Hahahaha.


Vafan sysslar jag med..

Lite bilder på fyllekajan från förra helgen. Mamma och pappa kollar på egen risk!
Ska nog inte dricka på ett tag. Jag är inne i en ny fylleperiod i mitt liv, inte bra det.Hahahaha, kolla den söta hakan!
Nä fy fan, Emmas använda Dildo! (Tur att jag inte stoppade den i munnen då!)Fingervibrator?


Klänningen är åtminstone snygg. Köpt på Carlings, endast 199 kr :)


ännu en galen helg..

Ikväll blir det myslördag (för ovanlighetens skull), med ostbågar och film! Igår festade jag och Emma till det litegrann hemma hos henne, men vi kom inte längre än till Drop Kick denna gång, där var det faktiskt rätt mkt folk, wow liksom. Men jag hade lika kul som vanligt, lättroad vetni.

Visst fan kan man festa med en bulle i ugnen. Kan man förpesta sitt barn genom att röka så kan man nog fan dricka alkohol också, eller? v 12 nu, börjar synas. Haha, klart jag skojar :)


Fick för mig att bädda Emmas säng igår också, hmm..


Hihi =)


Förbannad!

Idag plingade det på dörren, utanför stod en man med ett block i handen. Jag tänkte att det var en tvlicens-snubbe, men jag öppnade dörren iallafall. Det var chefen för Ronnebyhus, han tog mig i handen och frågade om han fick komma in och prata med mig. Eh, okej, javisst. Den 17 september hade han fått in en anmälan om att vi har varit högljudda, spelat hög musik och fört liv, klampat i trappan och pratat högt. Jag blev helt chockad! Vilken fitta till granne har anmält oss tänkte jag? För det första sa jag, vi har ALDRIG fest, en eller två gånger har det hänt och det var en gång i vintras och en gång på min födelsedag i maj. Vad har grannen för bevis att det just är VI? Vi spelar aldrig högt på kvällarna, och vi springer absolut inte runt i trapphuset och skriker? Jag är väldigt upprörd över detta. Att anmäla oss är väldigt allvarligt, vi kan fan bli vräkta! Grannfittan kan väl inte veta om det är vi? Anmälan gjordes alltså den 17 september, för ca två veckor sen?! Jag kollade min kalender, VI VAR INTE ENS HEMMA!

Senare idag ska Adam och jag knacka dörr här i trapphuset.. Jag tolererar inte sånt här. Hur svårt kan det vara att knacka på hos oss och be oss vara tysta om de blir störda? FEGA AS! Jag är så arg ska ni veta. SÅ ARG!!! Bor man i lägenhet får man väl tåla lite ljud för den delen? Att folk går i trappan, att folk stänger dörrar, duschar, spolar på toan, tränar, spelar musik, eller vad fan det nu må vara! Annars kan de fan flytta till hus, eller ut i skogen!

Vi är helt oskyldiga, och nu hoppas jag verkligen att vi inte få någon anmärkning så vi åker ut nästa gång någon feg fitta får för sig att anmäla oss! Detta är sjukt! Adam är lika arg han.


Återhämtar mig..


RSS 2.0