Löning imorgon!

Wohooo, imorgon får jag lön för första gången på flera år!

Om bara vädret hade varit såhär nu..

Istället för såhär..

Då hade lyckan varit fulländad :)


Jag mår alltid lika dåligt när jag får se & höra sånt här.(Läs mer HÄR och se filmen.)

Vuxna män som gör såhär mot djur (och människor), hur är man funtad? De måste ha en grav utvecklingsstörning. Nej förresten, inte ens utvecklingsstörda skulle göra något sånt. De får endast 6,5 & 7 års fängelse, hur sjukt?! Livstid förihelvete är det ända rätta, inte fan kommer de vara friskare när de kommer ut! & i detta jävla land så är de väl ändå ute om max 3 år! Nä fy fan vad arg jag är, och ledsen, jag önskar att jag kunde ta saken i egna händer...


Varm O'boy!


värmer upp en i denna kylan, och gott är det ju med :)


Julstämning.

Försöker få lite julstämning nu när snön är här (inte för att jag njuter av skiten). & snart är det julafton! :/ Måste ju köpa julklappar! Vad ska man köpa dååå... Samma visa varje år.

Mössens julafton är förjävla bra, haha :)


& denna älskade jag när jag var liten!


Smurfarna också.


Snöstorm väntas?

NEEEEJ FÖRIHELVETEEE! Jag tänker inte röra mig ur fläcken, så är det med det. Jag tänker gå i ide! Så nu drar jag täcket över huvudet och kommer fram igen till våren! Tack & hej!

Alla stolpskott till vänner får ersätta mig med någon annan sålänge, ni kanske hittar någon på PIVA.. Eller varför inte broenheten. Emma du får nog gå till broenheten, tror du kan hitta någon som matchar dig och dina behov där. Pippla, PIVA blir nog bäst för dig va? Tänkte på alla dina diagnoser. Emmy, det finns något som heter handikappsomsorgen, du kan börja leta där! Jag är säker på att du hittar någon likasinnad. Lisa och ni andra, välj själva.. :)

Hejsålänge! ♥


Man roar sig bäst själv.

Nyss hemkommen från stallet. Titta vad jag hittade i morotspåsen! Ser ni vad det liknar? Klart ni gör! Ni har väl samma humor som mig? Varför läser ni annars min blogg? Va va va? :)

 
Hahaha, ja som sagt, man roar sig bäst själv...


Chocklad(jul)kalender!

Adam kom hem med denna till mig igår. Haha, så söööt är han ♥. Såklart kunde jag inte hålla fingrarna i styr så jag åt upp 7 st, men jag skulle få en till sa han, haha. Världens bästa sambo!

 


Nolifer.

I somras läste jag dagens ris i BLT.. Trodde detta var ett skämt först.. Snacka om att störa sig på allt i sin omgivning, hahaha. Kostar det inte pengar att skicka in sånahär insändare?

Dagens ris..
 
..och ingen har väl glömt de där stora fula krukorna?


LOOOOOOOOL


what what, in the butt!


Kärleken till en datornörd.

Vilken rolig sambo Adam har! *skrattar åt mig själv* Jag gjorde en skylt för några dagar sedan och satte upp på dörren till dator-rummet. Ja han bor ju typ där? Hahaha (han tyckte faktiskt att den var fin). Saknar aset nu, han är i Västerås på kurs, åkte i söndags förmiddag och kommer hem sent på fredag kväll. Jag känner mig såå ensam så jag sover på soffan! *bölar*.


alla helgonens dag/natt.

I lördags var jag och Emma på maskeradfest ute i ödemarken! Spooky, men kul. Vi förfestade lite hemma hos mig först. Jag orkade inte anstränga mig detta året så jag rotade fram min "french maid" klänning som jag fick av Adams vänner (eller ja, våra vänner) för längesen..

Snyggt eller? Haha.

är detta ett skämt eller?


Surprise!

Idag har jag varit på överraskingskalas för Emmy! Jag köpte ett fint armband och en stor rosa ros till henne, hon blev glaaad. Vi hade partyhattar, ballonger och tutor, och så åt vi tacos :) 

Love you my friend ♥


Fina mamma & moster.


Bra gener jag har va? Inte trodde väl ni att mamma är 45 & moster är 52? ;)


Höstdepression.

Nu börjar det igen, den årliga höstdepressionen. Varje år vid denna tidpunkt. Mörker och kyla, nackvärk och brist på c-vitamin och serotonin. & inget blir bättre av att kära vänner försvinner.

Ljusglimtar i denna mörka tillvaro är min familj (djuren inräknade såklart) ♥


Ge mig sommar, solljus och värme!


RSS 2.0